ΛΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ DDS, MS

Ειδικός Ορθοδοντικός

BACK

HOME

Ο ειδικός ορθοδοντικός είναι χειρουργός οδοντίατρος που έχει ειδικευτεί στην ορθοδοντική με 3ετή αποκλειστική εκπαίδευση στον τομέα αυτό, μετά τις 5ετείς σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή.

 

Η Ορθοδοντική είναι η μία από τις δύο επίσημα αναγνωρισμένες οδοντιατρικές ειδικότητες μαζί με την Προσωπική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική και για να την ασκήσει κάποιος χρειάζεται να έχει ολοκληρώσει συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών και να έχει συμμετάσχει με επιτυχία στις εξετάσεις του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (Κ.Ε.Σ.Υ.).

 

Ο ορθοδοντικός είναι ο μόνος απόλυτα εξειδικευμένος οδοντίατρος για να ασκεί την ορθοδοντική τόσο σε παιδιά όσο σε ενήλικες. Διορθώνει προβλήματα που έχουν σχέση με τη θέση των δοντιών στις γνάθους, με την ανάπτυξη των γνάθων, με τη σχέση των γνάθων μεταξύ τους, προβλήματα της κροταφογναθικής διάρθρωσης, και προβλήματα αποφρακτικής άπνοιας ύπνου.

 

Τα δόντια και πολλές φορές ολόκληρες ανατομικές δομές του προσώπου μπορεί να αλλάξουν μόνιμα μετά την ορθοδοντική θεραπεία. Είναι σημαντικό η θεραπεία αυτή να είναι η ενδεδειγμένη και να έχει ολοκληρωθεί επαρκώς.

 

Οι ορθοδοντικοί έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση για να προσφέρουν στους ασθενείς τους το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟ

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Διεύθυνση: Όθωνος 92, 14562 Κηφισιά

 

Τηλέφωνο: 210 8010300

 

Email: info@orthotheodorakopoulou.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, email ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Copyright 2019 Lina Theodorakopoulou / Design Vicky Nikidi

ΛΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ DDS, MS

UAB School of Dentistry, USA